Saturday, December 24, 2011

KINO-KRONIKA TIMPURILOR NOI

Aceasta este Kate Moss
Asta vara ea sa odihnit pe malul marii.

da in timpul asta...


In kolhozul "Cineparul Rosu" e mare sarbatoare!
Sarbatoarea e in Toi!
Brigadirul brigazii de Pereterire Iurie Botan a primit un pumn in bot de la reprezentantul plenipotentiar a Mariei, fiica prodaveatzei de la "Selipo", Speranta Constantin, pentru ca e Kazeol si Animala.
Deasemenea Iurie Botan, pentru supraimplenirea planului de Pereterire, a fost premiat cu o Foaie de Lauda, o foaie turistica la Casa-Muzeu Grigorii Kotovski din Kotovsk, raionul Kotovski , si un premiu banesc in valoare de 5 ruble 75 de copeici.


Ornikopterul cu numerele de inmatriculare AN AL 666, sia luat zborul de pe dealul de la Balanesti la orele 13. 43.
A efectuat o tura de control deasupra dealului si sa lasat dus de vint.
La orele 14.37 ornikopterul a facut un cerc deasupra satului Lozova, raionul Straseni, unde a a arucat 4500 de foi volante, editate cu ocazia Sarbatorii Satesti sub genericul de "Hramul Satului".
remarca: foile volante contineau materiale informationale despre recolta obtinuta in kolhozul "Cineparul Rosu", despre brigadirul-stahanovist Iurie Botan, despre vizita sa la Casa-Muzeu Grigorii Kotovski din Kotovsk, raionul Kotovski, si despre donarea sumei de 5 ruble si 75 de copeici in Fondul Pacii.
La orele 15.34 ornikopterul sa lovit de crucea de 35 de metri inaltime, supranumita in popor "Crucea Mantuirii Neamului Romanesc", in satul Varzaresti raionul Nisporeni.
Crucea nu a avut de suferit.


Ashrad Pahlevi, fiica Ministrului Pereterirei Cinepei din Iran Domnul Pahlevi, a vizitat kolhozul "Cineparul Rosu" undea a participat la ceremonia de premiere a Brigadirului Brigazii de Pereterire Iurie Botan.
Iurie Botan nu sa aratat prea incintat de aceasta ocazie.


Ansamblul de Jazz "Ospatarii Veseli" au urcat cu 8 pozitii in Chart-ul Radioului Local din Lozova, cu compozitia "Vai si-amar de Crucea ta"
Va reamintesc ca compozitia instrumental-coreografica a fost inchinata memoriei pilotului ornikopterului AN AL 666, Stepan Crucenic, care a decedat subit in urma unui atac terorist in satul Varzaresti, raionul Nisporeni


Gruparea Terorista "Racnetul Codrilor" a efectuat un atac cu gaze la Brigada de Pereterire a kolhozului "Cineparul Rosu"
In urma actiunilor de mobilizarea a personalului, lucrul de la Brigada nu a fost oprit, pina la sfirsitul schimbului sa reusit supraimplinirea planului cu 347 la suta.
"Fiecare colaborator a brigadei de pereterire este obligat sa minuiasca tehnica pereteritului chiar si in conditiile pereteritului in masca anti-gaz!" a declarat pentru Publika Brigadirul Brigadei de Pereterire a Kolhozului "Cineparul Rosu" Iurie Botan.
In urma cercetarilor efectuate sa stabilit legatura dintre prodaveatza Selipo-ului Speranta Constantin si gruparea"Racnetul Codrilor"
Speranta Constantin a fost oficial declarata "curva - proasta" si data in urmarire penala.


ceia ce ati citit mai sus a fost un bred total iar abia acum urmeaza adevarul cel mai adevarat:

No comments:

Post a Comment