Saturday, April 30, 2011

LOVE STORY

 (SKOS DIN ANALUL SHEL MAI ADYNK)
Eu o iubeam pe Taya. Taya o iubea pe Glory. Glory ma iubea pe mine. Cucu făcea cu-cu! Mihai făcea laba. Manole sa dus sa înveţe la arhitectură. Sa dus ţi nu sa mai întors.
Mossadul a pornit Jihadul. Preţul la petrol a crescut. Dunărea a înecat o jumătate de Europă iar la Tiraspol nu ştiu ce a buhnit.
Manole construia pe malul mării castele de nisip cu un sfinx în mijloc. El şi a fost acela care a auzit cum a buhnit. Eu cu Taya şiGlory n-am auzit din cauza că nu ne puteam apredeli cine pe cine iubeşte. Iar Mihai făcea laba. Când faci prea mult laba pierzi auzul. Şi vederea. Şi-ţi creşte păr in palmă.
Sfinxul lui Manole nu a trăit prea mult. A treia zi după explozie a venit un mini-ţunami şi la distrus. Castelele de nisip au rămas întregi, iar sfinxul a murit. Cred că ia cîntat Cucu cu-cu! Nu cred că din cauza lui Mihai s-a întîmplat asta. Sau poate din cauza lui.
Mie a început să-mi placă Glory. Glory se dădea la Taya. Era normal că Taya în sfârşit o să se dea la mine dar ea încă o iubea pe Glory. De aceia eu am plecat la Manole pe malul mării.
Manole se gruzea că nu i se primea să restaureze sfinxul. Eu i-am făcut din nisip o rusalkă. Pe dînsul asta nu l-a liniştit. În schimb eu tot mai des dădeam cu ochii la dînsa. Şi deja şi ea a început să-mi dea din ochi. Mihai din cîte ştiu eu dădea din mînă.
Glory şi cu Taya au înţeles că sunt incopatibile în plan sexual şi şi-au dat seama că mă iubesc pe mine.
Sharon era pe patul de moarte, Italia a devenit campioană mondială la fotbal, Băsescu maladeţ iar în Olanda totul este bine.
Manole a dispărut de pe malul mării. Manole dispărut dar castelele au rămas. A rămas şi rusalka. Eu am rămas cu dînsa.
Taya şi Glory sau pornit să mă caute pe malul mării. La Chişinău a rămas numai Mihai. Lui mai mulţi nici nu-i trebuie.
A venit toamna. Taya şi Glory sau întîlnit la Tiraspol cu Manole şi au înţeles că se iubesc unii pe alţii.
Într-o seară a suflat un vînt puternic şi a distrus castelele. Ele sau năruit şi au îngropat-o pe rusalkă de vie, numai coada i se vedea de sub mormanul de nisip. Şi ea dădea aşa jalnic din coadă. Cînd ea a făcut ultima răsuflare, cerul s-a spintecat în patru, cucu a făcut cu-cu şi la Tiraspol a mai buhnit o dată.
Nu ştiu de ce dar tocmai acolo unde a buhnit se aflau Manole, Taya şi Glory. Mihai a făcut încă o labă şi a murit de infarct.
Eu stăteam pe malul mării, vîntul sufla dinspre Sahara aducînd o mulţime de praf şi nisip care mă acoperea puţin cîte puţin. Eu mă transformam în sfinx iar Cleopatra Stratan a scos primul său album

2 comments: